Abigél

Országos Minősítő Táncfesztivál

Versenynaptár
Aktuális verseny
2019. május 04.
08:00-tól
Érd - Aréna
Érd, Velencei út 39-41, 2030
Következő verseny
2019. december 07-08.
08:00-tól
Újfehértó – Városi Sportcsarnok
Újfehértó, Vasvári Pál út 15, 4244

Vollay Enikő

„A tánc a lélek rejtett nyelve.”

Óvodáskoromtól táncolok. Példaképem első balettmesterem, Bacsó Alexandra. Tőle megtanultam a tánc iránti szeretetet ás alázatot. Később elsajátítottam Berczik Sára módszerét. Így a tánc mellett ritmikus sportgimnasztikai csapatot is hoztam létre.

A Magyar Testnevelési Egyetemen szereztem edzői diplomát. Tanítványaimmal Magyar válogatott keret tagként bejártuk szinte az egész világot.

A Magyar Táncművészeti Egyetemen balettmesteri szakot végeztem. 47 éve tanítok kicsiket és nagyokat. Sok tanítványom a táncos pályát választotta. Legkiemelkedőbb unokahúgom Szathmáry Marietta, akivel ma is együtt dolgozunk. Rendkívül büszke vagyok rá.

1992 óta A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség elnökségi tagja vagyok. A szövetség keretén belül az Intenacional Dance Organization nemzetközi versenyein valamint az International Dance Federation versenyein rendszeresen eredményesen versenyzünk három korcsoportban. Számos Európa és Világbajnoki címmel büszkélkedhetünk Az Abigél Művészeti Iskola ad nekünk otthont, ahol nap mint nap lelkesen táncolnak tanítványaim.

Kitüntetéseim: 12 Nívódíj, arany fokozatú nívódíj, a Sporttáncok mestere valamint  a TÁNC Világáért, a világ táncáért Nemzetközi kitüntetés.

Nemzetközi bíróként Világversenyeken zsűrizek 6 tánckategóriában.

© 2019. Minden jog fenntartva.
Abigel Táncfesztivál